Om oss

BRC startades i mars 2016 av Susanna Elfors, expert på hållbar stadsdelsutveckling och Bagisbo och är en mötesplats för resiliens och lokal utveckling. Här har vi haft besök av Stockholm stads miljöborgarråd, ordnat en träff om frivillig enkelhet, ölbryggarträff, jordbyggarverkstad, odlingskurs, studiebesök, yogaklasser, kost- och hälsokurs med mera.

 
Vi som driver Bagarmossens Resilience Centre (BRC) ser kontoret som en plattform för kreativitet, samarbete och gemenskap som skapar värden för alla. Och vi tycker att det är viktigt med hållbart företagande och arbetsliv. En del av vårt hållbara företagande är vår permakulturträdgård, att vi komposterar, källsorterar och dricker ekologiskt kaffe.

De som vill är välkomna att hjälpa till i trädgården. Vi försöker också hjälpas åt att skapa ett hållbart arbetsliv genom att när vi önskar ha strukturerade arbetsdagar utifrån Hoffice-metoden, som bland annat innebär fokuserade och tysta arbetspass som varvas med korta regelbundna pauser för rörelse och avstämningar som hjälper alla att nå sina mål.
 

Vi som driver Bagarmossen Resilience Centre

Anna-Maria, Erik, Susanna, Andreas och Frida
Anna-Maria, Erik, Susanna, Andreas och Frida

BRC består av: 

Andreas Sidkvist - processledare inom hållbar utveckling och webbdesigner samt medgrundare av Tågsemester.nu

Kontakt: andreas@bagarmossenresilience.se

Johanna Wickström - praktiserande arkitekt med inriktning matsäkerhet och stadsutveckling. 

Kontakt: info@johannawickstrom.com.

Erik Kropf - permakulturdesigner och designer.

Susanna Elfors - forskare  och konsult inom hållbar stadsdelsutveckling samt medgrundare av Tågsemester.nu.

 


Kontakta oss