Hyra en kontorsplats

Är du egenföretagare eller jobbar på distans och vill ha en prisvärd och trivsam kontorsplats nära hemmet i söderförort?

Då är du välkommen till Bagarmossen Resilience Centre (BRC) på Lillåvägen 61 i Bagarmossen (mitt emot vårdcentralen).

Vi som sitter och arbetar här är alla egenföretagare med egna uppdrag och verksamheter. Några av oss samarbetar även i gemensamma projekt. Här kan du läsa mer om oss.

Om kontorsplatserna

  • Det går att hyra en plats antingen på heltid eller deltid.
  • Platserna är aktivitetsbaserade och man sätter sig där det passar.
  • Vi har ett arbetsrum med höj/sänkbara skrivbord som vi delar på och ett större rum som passar utmärkt för möten och workshops men där det också går att sitta och jobba.
  • Kaffe, bredband och en enklare skrivare ingår.
  • Som hyresgäst får du också delta i våra hoffice, köra korta träningspass på fikarasterna och andra trevliga aktiviteter.


Hyra
Kontorsplats kostar 1500 kr ex moms. 

 

Hyra lokalen

Vår lokal lämpar sig utmärkt för evenemang av olika slag. Här har hållits många workshops och kurser. Lokalen rymmer upp till 30 personer (passar dock bäst för 10-15 personer). Här finns ett stort bord, stolar, kaffekoppar, termosar, ett litet kök samt powerpointprojektor. Det finns också en trivsam trädgård.

Pris för hyra beror på om ni vill hyra lokalen och ordna allt själva eller om ni vill ha hjälp.
 

Kontakt

Vill du veta mer om kontorsplatser, företags/föreningsmedlemskap och om att hyra vår lokal. Mejla: info@bagarmossenresilience.se eller fyll i formuläret nedan.