Första Permakulturkursen - och en ny trädgård!

Förra helgen hade vi premiär för våra permakulturkurser. Under ledning av Erik Kropf hos oss genomfördes en mycket praktiskt inriktad kurs. Den inleddes med ett föredrag om jord för att sedan utmynna i praktisk handling där de 12 deltagarna bokstavligen byggde en trädgård med lasagnebäddar, hygelbäddar och djupbäddar. 

Därefter höll Erik ett föredrag om permakultur i allmänhet och kursen avslutades med pumpasoppa, vin och bröd. En fantastisk dag och en början på något nytt.

Vi kommer framöver att erbjuda fler kurser, framför allt sådana som vänder sig till yrkesverksamma. Det blir kurser för trädgårdsansvariga i fastighetsbolag, landskapsarkitekter, arkitekter med flera. 

Permakultur är ett designverktyg för att skapa hållbara samhällen. Följ oss så får du veta mer!